Студенти і вихованці КДАіС зустрілись з абсолютним чемпіоном світу з боксу Олександром Усиком

09.03.2019

Почати

09.03.2019 - 21:30

Кінець

Категорії

Новини

В Актовій залі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври (корпус 45) 9 березня 2019 року студенти і вихованці Київських духовних шкіл зустрілись з українським спортсменом, абсолютним чемпіоном світу з боксу Олександром Усиком.

 

На початку зустрічі, єпископ Білогородський Сильвестр привітав Олександра Усика та подякував за можливість зустрітись зі студентами і вихованцями Київських духовних шкіл.

 

Після цього присутні мали змогу поставити до Олександра Усика свої питання. Зокрема, питання стосувалися дитинства спортсмена, його шляху до Бога, ставлення до спорту і його користі. Світовий чемпіон розповів багато цікавих фактів зі свого життя, дав багато дієвих порад виходячи із свого життєвого шляху, якими може послугуватися молодь.

 

На завершення заходу, владика ректор подякував Олександру за цікаву зустріч та подарував видання Київських духовних шкіл.

 

Зустрічі з відомими спортивними діячами в Київських духовних школах вже стають традиційними. Зокрема, 8 лютого 2018 року КДАіС відвідав український гімнаст, чемпіон світу, чотириразовий чемпіон Європи, дворазовий чемпіон Європейських ігор, Олімпійський чемпіон ігор в Ріо-де-Жанейро 2016 року Олег Верняєв.

 

Прес-служба КДА  

1214

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ