Єпископ Білогородський Сильвестр взяв участь у богослужінні у Дніпропетровській єпархії

18.05.2019

Почати

18.05.2019 - 20:30

Кінець

18.05.2019 - 20:30

Категорії

Новини

В останній день перебування у Дніпропетровській єпархії, 18 травня 2019 року, в день святкування ікони Божої Матері «Невипивана чаша», з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр співслужив керуючому Дніпропетровською єпархією митрополиту Дніпропетровському і Павлоградському Іринею за Божественною літургією у Свято-Миколаївському храмі м. Дніпра.

 

За Літургією архіпастирям співслужили клірики єпархії.

 

Після читання Євангелія владика ректор звернувся до вірян зі словом проповіді.

 

За сугубою єктенією архіпастирі прочитали молитви про Церкву та мир в Україні.

 

Після відпусту митрополит Іриней подякував ректору Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородському Сильвестру за братній візит та особливо відзначив роль Київських духовних шкіл в справі виховання служителів Церкви Христової. На згадку про візит до Дніпропетровської єпархії митрополит Іриней подарував єпископу Сильвестру панагію.

 

У свою чергу, владика ректор подякував митрополиту Іринею за наданий теплий братський прийом, насичену пізнавальну програму під час візиту до Дніпропетровщини, а також за радість спільної молитви з одним з найстаріших ієрархів Української Православної Церкви.

 

За матеріалами офіційного сайту Дніпропетровської єпархії / Прес-служба КДА

773

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ