Адміністрація, викладачі, студенти і вихованці привітали ректора Київських духовних шкіл зі Світлим Христовим Воскресінням

28.04.2019

Почати

28.04.2019 - 20:30

Кінець

28.04.2019 - 20:30

Категорії

Новини

У день Світлого Христового Воскресіння, 28 квітня 2019 року, після Божественної літургії, за традицією, ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр приймає вітання зі Святом свят — Пасхою Христовою від професорсько-викладацької корпорації, працівників, студентів і вихованців Київських духовних шкіл.

 

Від імені викладачів та студентів владику ректора привітав перший проректор протоієрей Сергій Ющик. Вітаючи Його Преосвященство, отець проректор побажав владиці справжньої християнської любові та благополуччя від воскреслого Христа Спасителя. Наостанок, Преосвященнішому архіпастирю від великої академічної сім’ї отець Сергій подарував хрест на митру.

 

У своєму слові єпископ Сильвестр привітав усіх зі Світлим Христовим Воскресінням, побажав допомоги Божої, справжньої молитви та любові. Насамкінець владика ректор подарував усім солодкі подарунки, після чого було зроблено загальне фото перед адміністративним корпусом Академії.

 

Прес-служба КДА

1419

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ