Академія і Семінарія привітала намісника Києво-Печерської Лаври з Пасхою Христовою

28.04.2019

Почати

28.04.2019 - 20:30

Кінець

28.04.2019 - 20:30

Категорії

Новини

У день Світлого Христового Воскресіння, 28 квітня 2019 року, за традицією, ректор, професорсько-викладацька корпорація, співробітники, студенти і вихованці Київських духовних шкіл привітали намісника Києво-Печерської Лаври митрополита Вишгородського і Чорнобильського Павла зі Світлим Христовим Воскресінням.

 

У своєму вітальному слові ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр привітав намісника Києво-Печерської Лаври зі святом Світлого Христового Воскресіння. «Найкращим доказом оновленого життя після Воскресіння з мертвих Господа Іісуса Христа та перемоги гріха і смерті є святі отці Києво-Печерські, мощі яких почивають у обителі» — зазначив Його Преосвященство. Вітаючи митрополита Павла, владика ректор подякував наміснику обителі за щирі молитви та постійну допомогу Київським духовним школам: «Дорогий владико намісник! Пасха — це радість і торжество. І Ви не просто молитесь за нас, але й усіляко допомагаєте нам, щоб це Свято було для нас по-справжньому радісним і святковим» — сказав ректор Академії.

 

Після слів вітань, Преосвященніший владика підніс митрополиту Павлу букет квітів та Пасхальне яйце.

 

Митрополит Павел подякував владиці ректору, викладачам, співробітникам і учням Київських духовних шкіл допомоги від Воскреслого Христа Спасителя. «Нехай Воскреслий Христос завжди буде Вашим помічником і дарує невимовну радість» — побажав намісник Лаври. Митрополит Павел закінчив вітання словами «Христос Воскрес» та вручив усім солодкі подарунки. У цей час академічні хори співали Пасхальні піснеспіви.

 

Прес-служба КДА

1176

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ