Вийшов з друку 28-й випуск часопису «Труди Київської духовної академії»

11.06.2018

Почати

11.06.2018 - 20:30

Кінець

11.06.2018 - 20:30

Категорії

Новини

У понеділок, 11 червня 2018 року, вийшов з друку 28-й випуск часопису Київських духовних шкіл «Труди Київської духовної академії».

 

Журнал «Труди КДА» відбиває основні події наукового життя Академії, а також є майданчиком для апробації наукових досягнень як професорів, доцентів і викладачів КДА, так і представників інших церковних і світських навчальних закладів і науково-дослідних установ, що приймають участь у наукових форумах в КДА.

 

Голова Видавничої групи КДА — ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр, професор.  Відповідальний редактор — професор протоієрей Володимир Савельєв. Відповідальний секретар —  професор Володимир Вікторович Бурега.

До складу членів видавничої групи входять: професор архімандрит Іоасаф (Морза), доцент протоієрей Василій Яковчук, доцент протоієрей Олег Скнар, професор Сергій Михайлович Бортник, доцент Ігор Вікторович Хроненко, Олександр Вадимович Левко.

 

У часописі Київських духовних шкіл присутні тематичні рубрики, які в цілому відповідають традиційному розподілу церковної науки на окремі дисципліни. Зокрема, у новому випуску присутні статті, присвячені 100-річчю з дня мученицької смерті священномученика Володимира (Богоявленського), Митрополита Київського і Галицького. Також є такі рубрики: Біблеїстика, Патрологія, Філософія, Історія Київських духовних шкіл, Історія Церкви, Православ’я та інослав’я, Церковна археологія, Місіологія, Літургіка, Проповідь, Церква та суспільство і Бібліографія.

 

Про історію створення “Трудів КДА” можна прочитати тут

 

Прес-служба КДА

1339

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ