Викладач КДС взяв участь в Актовому дні Православного Свято-Тихонівського гуманітарного університету

19.11.2018

Почати

19.11.2018 - 21:30

Кінець

19.11.2018 - 21:30

Категорії

Новини

У неділю, 18 листопада 2018 року, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, викладач Семінарії архімандрит Дамаскін (Лебедь) взяв участь у святкуванні Актового дня Православного Свято-Тихонівського гуманітарного університету.

 

Урочисте засідання, котре проходило в Соборній палаті історичного Московського єпархіального будинку, очолив Патріарх Московський і всієї Русі Кирил.

 

В святкових заходах взяли участь представники духовних навчальних закладів Руської Православної Церкви, представники світських вищих навчальних закладів, викладачі і студенти ПСТГУ.

 

Під час урочистого Акту архімандрит Дамаскін (Лебедь) від імені Київських духовних шкіл привітав отця ректора — протоієрея Володимира Воробйова, професорсько-викладацьку корпорацію, студентів і співробітників Православного Свято-Тихонівського гуманітарного університету, а також усіх присутніх з Актовим днем навчального закладу та передав в дар вузу останні видання Київської духовної академії.

 

Прес-служба КДА,

фото з сайту Патріархія.ру та ПСТГУ

1000

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ