Викладач англійської мови КДА взяла участь у міжнародній науково-практичній конференції TESOL/TEFL «Teaching English Globally»

05.05.2019

Почати

05.05.2019 - 20:30

Кінець

Категорії

Новини

3 3 по 4 травня 2019 року в Києві відбулася міжнародна науково-практична конференція TESOL/TEFL «Teaching English Globally». Організаторами заходу виступили The Lexical Lab (Велика Британія), International TEFL Training Institute (Сполучені Штати Америки), Oxbridge Academy (Азербайджан) та навчально-тренінговий центр «Сертифіковані українські технології освіти». 

 

У конференції взяли участь понад двісті вчителів та викладачів англійської мови – представників загально-освітніх та вищих навчальних закладів з різних міст України та світу. Основною метою заходу було представити учасникам нові розробки, дослідження та тенденції в галузі викладання англійської мови як іноземної. 

 

Від Київських духовних шкіл участь у науково-практичному форумі взяла викладач англійської мови Ольга Анатоліївна Федорченко.

 

Два дні роботи в режимі презентацій та практичних семінарів надали можливість учасникам конференції не тільки  взяти на озброєння нові методики викладання, а й одразу використати отримані знання на практиці, тобто відпрацювати навички під час тренінгів з провідними фахівцями світового рівня, такими, як засновник лексичного методу викладання англійської мови Ендрю Уоклі (Andrew Walkly), директор міжнародної школи «Академія Оксбридж» Гульнарою Гурбановою, та іншими. 

 

Дискусії щодо реалій викладання іноземних мов в Україні та світі у форматі круглого столу сприяли подальшому обміну досвідом між викладачами і пошуку найбільш ефективних рішень з актуальних питань.

 

Прес-служба КДА

987

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ