Всенічне бдіння напередодні Неділі про митаря і фарисея

16.02.2019

Почати

16.02.2019 - 21:30

Кінець

Категорії

Новини

У суботу ввечері, 16 лютого 2019 року, напередодні Неділі про митаря і фарисея, ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр взяв участь у соборному богослужінні у Трапезному храмі на честь преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Всенічне бдіння очолив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

 

Його Блаженству співслужили: намісник монастиря митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел; голова Відділу зовнішніх церковних зв’язків митрополит Луганський і Алчевський Митрофан; керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній; архієпископ Бучанський Пантелеімон; єпископ Баришівський Віктор; єпископ Білогородський Сильвестр, а також братія обителі у священному сані.

 

Богослужіння супроводжували митрополичі хори та хор Київської духовної академії і семінарії під управлінням архімандрита Романа (Підлубняка).

 

За Всенічним бдінням молились студенти і вихованці Київських духовних шкіл, парафіяни та паломники Києво-Печерської обителі.

 

 Фото з офіційного сайту УПЦ, Прес-служба КДА

752

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ