Всенічне бдіння напередодні Неділі 2-ї після Пасхи, апостола Фоми

04.05.2019

Почати

04.05.2019 - 20:30

Кінець

Категорії

Новини

У суботу ввечері, 4 травня 2019 року, напередодні Неділі другої після Пасхи, дня пам’яті святого апостола Фоми, в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері було відслужене Всенічне бдіння.

 

Богослужіння звершили ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр та проректор з виховної роботи, вікарій Бориспільської єпархії єпископ Згурівський Амвросій.

 

Преосвященним владикам співслужили: благочинний Академічного храму архімандрит Досифей (Михайлюк), завідувач Бібліотекою та Церковно-археологічним музеєм архімандрит Дамаскін (Лебедь), виконуючий обов`язки старшого помічника проректора з виховної роботи ієромонах Володимир (Ціпіньо), викладачі Семінарії – архімандрит Феодосій (Марченко) та архімандрит Феофан (Меджидов), а також аспірант ієромонах Афанасій (Стрельцов).

 

Богослужбові піснеспіви виконував академічний хор під управлінням архімандрита Леонтія (Тупкала).

 

За бдінням молились викладачі, студенти та вихованці Київських духовних шкіл, а також парафіяни Академічного храму та паломники Києво-Печерської Лаври.

 

Завтра єпископ Сильвестр та єпископ Амвросій звершать Божественну літургію у цьому ж храмі. Початок Богослужіння о 8:30.

 

Пряма трансляція буде вестись на офіційній сторінці Київських духовних шкіл у мережі Facebook.

 

Прес-служба КДА

681

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ