Всенічне бдіння напередодні дня пам`яті св.кн. Володимира

27.07.2018

Почати

27.07.2018 - 10:30

Кінець

Категорії

Новини

У п’ятницю, 27 липня 2018 року, напередодні дня пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира та з нагоди святкування 1030-річчя Хрещення Київської Русі, ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр взяв участь у соборному богослужінні на соборній площі перед Успенським собором Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

 

Всенічне бдіння очолив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

 

Його Блаженству співслужили єпископи та духовенство з усіх єпархій УПЦ, а також представники Помісних Православних Церков у священному сані.

 

Богослужіння супроводжував хор Київської духовної академії і семінарії під управлінням архімандрита Романа (Підлубняка).

 

За богослужінням молились студенти і вихованці Київських духовних шкіл, а також велика кількість вірян, які приїхали до Києва на святкування з усіх регіонів України та з інших держав.

 

На вечірнє богослужіння віряни прийшли разом з Блаженнішим Митрополитом Онуфрієм Хресним ходом від Володимирської гірки, де був звершений урочистий молебень.

 

Завтра урочиста Божественна літургія розпочнеться о 8:30. Богослужіння очолить Предстоятель Української Православної Церкви.

 

За матеріалами офіційного сайту УПЦ, Прес-служба КДА

836

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ