Всенічне бдіння напередодні свята Богоявлення

18.01.2019

Почати

18.01.2019 - 21:30

Кінець

18.01.2019 - 21:30

Категорії

Новини

У п’ятницю, 18 січня 2019 року, напередодні свята Богоявлення, у Трапезному храмі на честь преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври було відслужене Всенічне бдіння. За богослужбовим уставом Всенічне бдіння у Хрещенський святвечір складається з великого повечір’я, літії з освяченням хлібів, святкової утрені з полієлеєм та 1-го часу.

 

Богослужіння очолив Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій. Його Блаженству співслужили намісник обителі митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Бучанський Пантелеімон, єпископ Баришівський Віктор, ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр та духовенство монастиря

 

Цього ж дня увечері, Всенічне бдіння було відслужено в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері. З храму велась пряма трансляція богослужіння у соціальній мережі Facebook.

 

Нагадаємо, сьогодні вранці владика ректор звершив святкове богослужіння з першим великим освяченням води в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері.

 

Прес-служба КДА, за матеріалами офіційного сайту УПЦ

1132

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ