Вітаємо владику Ректора з 11-ою річницею чернечого постригу!

02.04.2020

Почати

02.04.2020 - 20:30

Кінець

02.04.2020 - 20:30

Категорії

Новини , Публікації


Його Преосвященству,

Преосвященнішому СИЛЬВЕСТРУ,

єпископу Білогородському, професору,

ректору Київської духовної академії і семінарії

 

Ваше Преосвященство, дорогий владико Ректоре!

 

Адміністрація, викладачі, співробітники та учні Київських духовних шкіл щиро вітають Вас з 11-ою річницею чернечого постригу!

 

У дні Великого і спасительного посту, що наповнені духовним піднесенням та сугубими молитвами, 11 років тому Ви прийняли чернечий постриг у печерах давньої Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, щоб здійматися до Небесних чертогів і світити віруючим світлом благочесного життя у Христі. Кожному, хто вступив на шлях чернечого життя у святій обителі преподобних Антонія і Феодосія Печерських, вона назавжди стає рідною домівкою, невичерпним джерелом молитовного натхнення і духовної підтримки.

 

У цей особливий для Вас день, сердечно вітаємо Ваше Преосвящество з річницею прийняття малої схими і молимося, щоб заступництвом Пресвятої Богородиці, преподобних Антонія і Феодосія та всіх отців Києво-Печерських, а також Вашого Небесного покровителя — святителя Сильвестра, папи Римського, Всемилостивий Господь зміцнював Ваші духовні і тілесні сили заради обраного Вами шляху служіння Святій Матері-Церкві.

 

Бажаємо Вам, дорогий владико Ректоре, завжди зберігати в серці ту радість і трепет, які Ви відчували у день Вашого постригу, постійно надихатись цим благодатним станом для непрестанного духовного зростання і молитовної допомоги всім нам, потребуючим Вашого архіпастирського окормлення.

 

Нехай подасть Вам Господь Вседержитель многая і благая літа у кріпості душевних та тілесних сил, духовному мирі і невичерпній радості у Святому Дусі!

 

 

1749

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ