Вітаємо заслуженого професора КДА митрополита Бориспільського і Броварського Антонія з 25-ою річницею священицької хіротонії!

07.10.2019

Почати

07.10.2019 - 20:30

Кінець

07.10.2019 - 20:30

Категорії

Новини , Публікації

 

Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!

 

Ректор, професорсько-викладацька корпорація, співробітники, студенти і вихованці Київських духовних шкіл щиро вітають Вас з ювілеєм — 25-річчям священицької хіротонії!

 

Ваш шлях служіння Матері-Церкви розпочався під покровом Великої келії преподобного Сергія, де Ви, зростаючи в благодаті й пізнанні Господа нашого і Спасителя Іісуса Христа (2 Пет. 3:18), отримали богословську освіту, принесли чернечі обітниці та прийняли священний сан

 

Премудрий Господь Вседержитель, бачачи Вашу старанність, сподобив Вас стати одним із апостольських наступників. Промислом Божим ось уже 13 років Ви несете відповідальне апостольське служіння та виконуєте важливі церковні послухи, «наставляючи всяку людину та навчаючи всякої премудрості, показати кожну людину досконалою в Христі Іісусі» (Кол. 1:28). Своєю старанністю у виконанні покладених на Вас послухів Ви являєте усім нам гідний приклад вірності своєму покликанню.

 

У цей святковий день підносимо свої молитви до Всемилостивого Творця, щоб Він дарував Вам, Ваше Високопреосвященство, Свою всеукріплюючу допомогу у подальшому архіпастирському служінні, зберігаючи в міцному здоров’ї на многая і благая літа!

 

Εἰς πολλὰ ἔτη, δέσποτα!

 

908

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ