Вітаємо ректора КДАіС єпископа Білогородського Сильвестра з другою річницею архієрейської хіротонії!

24.12.2019

Почати

24.12.2019 - 21:30

Кінець

24.12.2019 - 21:30

Категорії

Новини , Публікації


Його Преосвященству,

Преосвященнішому СИЛЬВЕСТРУ,

єпископу Білогородському, вікарію Київської Митрополії,

ректору Київської духовної академії і семінарії

 

Ваше Преосвященство, дорогий Владико Ректоре!

 

Прийміть найщиріші вітання від професорсько-викладацької корпорації, співробітників, студентів та вихованців Київських духовних шкіл з нагоди другої річниці Вашої архієрейської хіротонії разом з молитовними побажаннями душевної і тілесної кріпості, невичерпної радості у Христі Спасителі та щедрої допомоги Божої у всіх благих починаннях!

 

Два роки тому Великий Пастиреначальник Господь наш Іісус Христос сподобив Вас у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі прийняти єпископський сан, зодягнувши у святительські ризи, щоб за наступництвом святих Апостолів Ви були пастирем добрим, який життя своє покладає за доручених йому словесних овець (див. Ін. 10:11). Закликаючи до виконання Євангельських заповідей, Ви особистим прикладом, силою переконання, гарячою любов’ю і ревністю у Богові, неустанно утверджуєте усіх нас, ввірених Вашим батьківським турботам духовних чад, у правій вірі, любові до Бога і ближнього та благочесті для творення єдиного Тіла Христового (Єф. 4:12).

 

Виконуючи послух вікарія Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та ректора древньої Київської духовної академії і семінарії, Ви завжди прагнете явити себе ревним трудівником Огради Церковної, добрим і турботливим батьком для всіх, а особливо для тих, хто з надією на поміч Божу та щирим бажанням послужити Церкві Христовій, вступає до Київських духовних шкіл.

 

У цей знаменний день Київські духовні школи від усього серця бажають Вашій Святині, щоб Всемилостивий Господь укріпив Вас в подальших архіпастирських трудах, зберігаючи в мирі і благоденстві. Нехай заступництвом Собору святих Київської духовної академії Господь благословить Ваші святительські труди на користь Церкви Христової, примножуючи дні Вашого життя на многая і благая літа!

 

 

1393

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ