Вітаємо ректора Київських духовних шкіл професора єпископа Білогородського Сильвестра з Днем Ангела!

15.01.2020

Почати

15.01.2020 - 21:30

Кінець

15.01.2020 - 21:30

Категорії

Новини , Публікації


Його Преосвященству,

Преосвященнішому СИЛЬВЕСТРУ,

єпископу Білогородському, вікарію Київської Митрополії,

професору, ректору Київської духовної академії і семінарії 

 

Ваше Преосвященство, дорогий Владико Ректоре!

 

Прийміть найщиріші вітання від Київських духовних шкіл з днем Вашого Небесного покровителя — святителя Сильвестра, папи Римського!

 

Більше 10 років Ви, Ваше Преосвященство, носите святе ім’я святителя Сильвестра, який як відомо з його житія, був високоосвіченим та ревним захисником християнської віри. Богомудро звершуючи служіння на Римській кафедрі понад 20 років, він дбав про чистоту життя ввіреного йому духовенства та пастви і користувався глибокою повагою та авторитетом не тільки серед християн.

 

Достойно наслідуючи Вашому Небесному покровителю, Ви, дорогий Владико Ректоре, здійснюєте Ваше архіпастирське служіння з батьківською турботою та упевнено ведете за собою нашу велику академічну родину і народ Божий спасенним шляхом Євангельських заповідей, наставляючи служити Господу усім своїм життям в праведності та святості істини (Єф. 4:24).

 

У цей святковий день молитовно просимо Великодаровитого Бога і Творця послати Вашій Святині міцність душевних і тілесних сил, мир та радість у Святому Дусі (Рим. 14:17). Нехай Божественна благодать та молитовне заступництво святителя Сильвестра невідступно супроводжують та надихають Вас на шляху апостольського служіння, зміцнюючи Вас, Київські духовні школи і Вашу боголюбиву паству у православній вірі та твердому стоянні на камені, яким є Іісус Христос (1 Кор. 3:11).

 

Многая і благая Вам літа!

 

1995

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ