В Академії звершили читання другої частини Великого канону прп. Андрія Критського (+відео)

03.03.2020

Почати

03.03.2020 - 21:30

Кінець

03.03.2020 - 21:30

Категорії

Новини

Увечері, 3 березня 2020 року, у вівторок першої седмиці Великого посту, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр звершив Велике повечір’я з читанням другої частини Великого канону преподобного Андрія Критського у Свято-Вознесенському храмі на Деміївці у м. Києві.

 

Разом з Його Преосвященством молились настоятель храму та благочинний благочинний Голосіївського благочиння столиці протоієрей Павел Кирилов, духовенство і парафіяни храму.

 

Після читання канону владика ректор звернувся до присутніх з архіпастирським словом та передав благословення Митрополита Київського і всієї України Онуфрія на проходження Великого посту.

 

Цього ж дня, увечері, під час Великого повечір’я та Великого канону, викладачі, студенти і вихованці Київських духовних шкіл молились в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері та Трапезному храмі на честь преподобних Антонія і Феодосія Печерських.

 

Читання канону в Академічному храмі звершив проректор з виховної роботи єпископ Згурівський Амвросій. Після читання Преосвященніший владика звернувся до присутніх з архіпастирськими настановами.

 

Пряма трансляція з Академічного храму проводилась на офіційній сторінці КДА у мережі Facebook.

 

Читання другої частини Великого канону преподобного Андрія Критського.

Опубліковано Київська Духовна Академія Вівторок, 3 березня 2020 р.

 

Богослужбові піснеспіви в Академічному та Трапезному храмах виконували хори Київських духовних шкіл під управлінням архімандрита Леонтія (Тупкала) та архімандрита Романа (Подлубняка), відповідно.

 

Нагадаємо, сьогодні в Академічному храмі уставне ранкове богослужіння другого дня Великого посту звершив керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній.

 

 

Прес-служба КДА / фото ієр. М. Шевченко, І. Ганусич

 

1133

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ