В КДА відбулась лекція доцента факультету православного богослов'я університету «Бабеш-Больяй» прот. Крістіана Соня

23.10.2019

Почати

23.10.2019 - 20:30

Кінець

23.10.2019 - 20:30

Категорії

Новини

У середу, 23 жовтня 2019 року, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестр, доктор філософських наук, доцент факультету православного богослов’я університету «Бабеш-Больяй» (м. Клуж-Напока, Румунія) протоієрей Крістіан Соня виступив з відкритою лекцією перед студентами I курсу магістратури Київської духовної академії. Перед початком лекції гостя представив викладач КДАіС ієромонах Пантелеімон (Мельник).

 

Протоієрей Крістіан запропонував для осмислення таку тему своєї лекції: «Місія Церкви та виклики сучасного світу». Обрана тема є досить актуальною для сьогодення, тому викликала у студентів магістратури інтерес та жваве обговорення.

 

Нагадаємо, що протоієрей Крістіан Соня 22 жовтня зустрівся з ректором Київських духовних шкіл та виступив на ХІ Міжнародній науково-практичній конференції в КДА на третій секції наукового форуму з доповіддю на тему: «Богословское и конфессиональное образование в современной Румынской Православной Церкви: случай Трансильвании».

 

Прес-служба КДА / фото І. Розвадовський

1126

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ