Гості Академії

24.10.2018

Почати

24.10.2018 - 20:30

Кінець

24.10.2018 - 20:30

Категорії

Новини

У середу, 24 жовтня 2018 року, Київські духовні школи відвідали гості з Великобританії: голова Фонду «Живые святые» клірик Свято-Успенського собору у Лондоні (Сурозька єпархія) протоієрей Максим Нікольський та директор цього Фонду Ioanna (Jeanne) Knights. Гостей супроводжував викладач Семінарії протоієрей Владислав Софійчук та клірик Київської єпархії протоієрей Анатолій Затовський.

 

В стінах Київських духовних шкіл з гостями зустрівся ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр.

 

Під час зустрічі гості розповіли про діяльність Фонду, а також про життя православних вірян у Великобританії. Зокрема, протоієрей Максим є головою громади на честь преподобного Серафима Саровського, яким було перекладено англійською мовою та видано «Летопись Серафимо-Дивеевского монастыря» священномученика Серафима (Чічагова).

 

На згадку про відвідини, в дар Київським духовним школам гості передали «Летопись Серафимо-Дивеевского монастыря» священномученика Серафима (Чічагова) англійською мовою та видання Фонду.

 

Прес-служба КДА

1392

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ