День пам'яті пророка Іллі

02.08.2019

Почати

02.08.2019 - 20:30

Кінець

02.08.2019 - 20:30

Категорії

Новини

У день пам’ять пророка Іллі, 2 серпня 2019 року, в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр звершив Божественну літургію.

 

Його Преосвященству співслужили: духівник та завідувач заочним відділенням архімандрит Маркел (Павук), благочинний академічного храму архімандрит Досифей (Михайлюк), завідувач бібліотекою та церковно-археологічним музеєм архімандрит Дамаскін (Лебедь), архімандрит Феофан (Меджидов), виконуючий обов’язки старшого помічника проректора з виховної роботи ієромонах Володимир (Ціпіньо), випускник КДА ієрей Володимир Луценко, а також студенти і вихованці Київських духовних шкіл у священному сані.

 

За богослужінням молились викладачі, студенти, вихованці та абітурієнти Київських духовних шкіл, а також парафіяни храму.

 

Богослужбові піснеспіви виконував академічний хор під управлінням архімандрита Леонтія (Тупкала).

 

Після богослужіння відбувся чин славління.

 

Напередодні увечері в Академічному храмі Всенічне бдіння звершив проректор з виховної роботи єпископ Згурівський Амвросій у співслужінні кліриків храму та студентів у священному сані.

 

Прес-служба КДА / фото І. Розвадовський

846

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ