Для викладачів та студентів КДАіС відбувся показ документального фільму «Де ти, Адам?»

02.02.2020

Почати

02.02.2020 - 21:30

Кінець

02.02.2020 - 21:30

Категорії

Новини

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, 2 лютого 2020 року, викладачі, студенти і вихованці Київських духовних шкіл долучилися до перегляду фільму Олександра Запорощенка та протодиякона Олександра Пліски «Де ти, Адам?»

 

Показ фільму відбувся в Актовій залі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври (корпус 45).

 

Разом з викладачами та учнями фільм переглядали учасники православного молодіжно-просвітницького об’єднання «Лаврамолодь», що вже понад 3 років діє при Києво-Печерській Лаврі.

 

У документальному фільмі автори показали життя монастиря Дохіар — відомої Афонської обителі. Центральною фігурою картини став старець обителі, ігумен Григорій. Завдяки багатолітньому досвіду духовного керування, Господь наділив старця глибоким розумінням людської душі, яка прагне повернутись до стану, що був властивий людській природі Адама до гріхопадіння.

 

Перегляд стрічки розпочався спільною молитвою, після чого проректор з виховної роботи єпископ Згурівський Амвросій благословив присутніх.

 

Після перегляду викладачі, студенти та вихованці КДАіС, а також присутня молодь мали змогу поспілкуватися та задати запитання авторам картини.

 

На завершення, завідувач бібліотеки та церковно-археологічного музею архімандрит Дамаскін (Лебедь) подякував авторам фільму за цікаву зустріч та подарував нові видання Київських духовних шкіл.

 

Прес-служба КДА / фото ієрод. Інокентій

1046

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ