До уваги студентів денної і заочної форми навчання!

30.03.2020

Почати

30.03.2020 - 20:30

Кінець

30.03.2020 - 20:30

Категорії

Новини

У зв’язку із запровадженням Кабінетом Міністрів України від 25 березня 2020 року режиму надзвичайної ситуації на всій території України та продовженням карантинних заходів, з благословення ректора Київської духоховної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, в Київських духовних школах продовжено карантин до 24 квітня. Терміни карантину можуть змінитися.

 

Студентам денної форми з питань навчання необхідно звернутись до проректора з навчально-методичної роботи архімандрита Філарета (Волошина), студентам заочної форми — до заступника завідувача заочним відділенням ієромонаха Афанасія (Стрельцова).

 

Також повідомляємо, що графік подачі випускних кваліфікаційних робіт для студентів денної і заочної форми навчань залишається незмінним. Наукові роботи слід надіслати в електронному варіанті на електронну пошту: kda.orgkom@gmail.com Вченому секретарю доценту протоієрею Василію Яковчуку, відповідно до цього графіку:

 

Студентам та випускникам заочного відділення, які захищають дипломні роботи, надіслати їх остаточний текст в електронному варіанті НЕ ПІЗНІШЕ 5 травня 2020 року.

 

Студентам, які захищають магістерські роботи, подати їх остаточний текст в електронному варіанті НЕ ПІЗНІШЕ 7 травня 2020 року.

 

Вихованцям 4-го класу Семінарії надіслати остаточний текст бакалаврських робіт в електронному варіанті НЕ ПІЗНІШЕ 14 травня 2020 року.

 

 

Прес-служба КДА

 

3204

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ