Київська духовна академія бере участь у виставці «Освіта та кар’єра – 2018»

19.04.2018

Почати

19.04.2018 - 20:30

Кінець

19.04.2018 - 20:30

Категорії

Новини

У четвер другої седмиці після Пасхи, 19 квітня 2018 року, у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» (вул. Хрещатик, 2), розпочала роботу щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2018» та виставка закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном».

 

Київська духовна академія і семінарія вже багато років поспіль представлена на цій виставці та отримує винагороди за свою наукову та видавничу діяльність.

 

Цьогоріч, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, Київські духовні школи на виставці представляє завідуючий Бібліотекою та Церковно-археологічним музеєм КДА архімандрит Дамаскін (Лебедь), а також студенти і вихованці КДАіС.

 

На виставці Київські духовні школи презентують свої наукові видання, серед яких «Труди Київської духовної академії», а також підручники викладачів Духовної школи, монографії, студентський журнал «Академічний Літописець», аудіо та відео-продукцію, тощо.

 

Виставка “Освіта та кар’єра – 2018” є найбільшим заходом в Україні, що присвячений вищій освіті в Україні та за кордоном і надає змогу всім бажаючим отримати інформацію безпосередньо від представників ВНЗ.

 

У виставці «Освіта та кордоном» представлені понад 70 ВНЗ з різних країн світу.

 

Крім індивідуальних консультацій і особистих зустрічей відвідувачі будуть мати можливість прослухати тематичні семінари та презентації, що проведуть представники освітніх концернів, коледжів, підготовчих програм і університетів.

 

Виставка працюватиме з 19 по 21 квітня 2018 року.

 

Прес-служба КДА

870

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ