Київські духовні школи виступили організатором Пасхального концерту недільних шкіл столиці «Пасха, Господня Пасха!»

29.04.2019

Почати

29.04.2019 - 20:30

Кінець

Категорії

Новини

У Світлий Понеділок, 29 квітня 2019 року, у Трапезному храмі на честь преподобних Антонія і Феодосія Печерських Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври відбувся святковий концерт, присвячений Світлому Христовому Воскресінню «Пасха, Господня Пасха!»

 

Організаторами заходу виступили: Київська духовна академія і семінарія та Міжпарафіяльний православний хоровий колектив «ВОСКРЄСЄНІЄ».

 

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, на заході Київські духовні школи представив завідувач заочним відділенням та духівник архімандрит Маркел (Павук). Також концерт відвідали студенти та вихованці Київських духовних шкіл, парафіяни Академічного храму на честь Різдва Божої Матері, братія обителі та паломники Лаври.

 

У концерті взяли участь хорові колективи Недільних шкіл парафій м. Києва, серед яких і вихованці Недільної школи при Київській духовній академії.

 

Під час концерту учасники проспівали різні святкові пісні та декламували вірші. Міжпарафіяльний православний хоровий колектив «ВОСКРЄСЄНІЄ» виконав низку Пасхальних піснеспівів та кантів.

 

Після завершення святкового заходу архімандрит Маркел (Павук) привітав присутніх зі Світлим Христовим Воскресінням та побажав допомоги Божої у справі виховання дітей у Православній вірі.

 

Прес-служба КДА

749

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ