Київські духовні школи вітають заслуженого професора КДА митрополита Бориспільського і Броварського Антонія з Днем народження!

25.08.2019

Почати

25.08.2019 - 20:30

Кінець

25.08.2019 - 20:30

Категорії

Новини , Публікації

 

Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!

 

Ректор, викладачі, співробітники, студенти і вихованці Київських духовних шкіл щирі вітають Вас з Днем Вашого народження!

 

Від юності бажаючи присвятити своє життя служіння Богові і Святій Церкві, Ви, дорогий Владико, почувши голос Христовий зректися себе і йти за Ним (див. Мф. 16:24), залишили мирські піклування і принесли чернечі обітниці у Великій келії преподобного Сергія Радонезького. Премудрий Творець благословив Вас талантами та великими милостями і щедротами, які Ви старанно використовуєте на користь Святій Церкві.

 

Протягом багатьох років Ви ревно та самовіддано несете відповідальні послухи, покладені на Вас Священноначаллям, подаючи народу Божому і майбутнім священнослужителям приклад християнського благочестя, віри, надії та любові.

 

У цей святковий день сердечно бажаємо Вам, дорогий Владико Антоній, міцного здоров’я, миру та духовної радості. Нехай Всемилостивий Господь молитвами Пречистої Своєї Матері укріпляє Ваші душевні та тілесні сили і дарує невичерпну наснагу для подальшого архіпастирського служіння!

 

Εἰς πολλὰ ἔτη, δέσποτα!

 

925

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ