Київські духовні школи щиро вітають Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія з Днем Ангела!

25.06.2019

Почати

25.06.2019 - 20:30

Кінець

25.06.2019 - 20:30

Категорії

Новини , Публікації

 

Ваше Блаженство!

Блаженніший Владико і Отець!

 

Ректор, адміністрація, викладачі, співробітники, студенти і вихованці Київських духовних шкіл від щирого серця вітають Вас з Днем пам’яті Вашого небесного покровителя — преподобного Онуфрія Великого!

 

За Ваші ревні багатолітні труди на ниві Господній, Всеблагий Бог благословив Ваше Блаженство очолювати багатомільйонну паству Української Православної Церкви. Своїм життям Ви, Блаженніший Владико, подаєте віруючим приклад живої віри, непохитної надії і християнської любові. Ви є справжнім служителем Виноградника Господнього, пастирем добрим, який своїм життям і служінням стверджує в наших серцях живу любов до Христа і ближнього, яка не заздрить, не вихваляється, не безчинствує, не шукає свого, не радіє неправді, але радіє істині, все переносить і ніколи не перестає (див.: 1 Кор. 13:4-8).

 

У цей святковий день приєднуємось до усіх вітань Вашої багатомільйонної пастви і у свою чергу молитовно бажаємо нашому Предстоятелю, нехай молитвами преподобного Онуфрія Великого, Всемилостивий Господь Вседержитель благословить Вас міцним здоров’ям і укріплює Своєю щедрою допомогою у нелегкому Первосвятительському служінні.

 

Εἰς πολλὰ ἔτη, δέσποτα!

 

Просимо Ваших Первосвятительських молитв і благословення!

1066

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ