Напередодні Неділі 21-ї після П’ятидесятниці ректор КДАіС співслужив Предстоятелю Української Православної Церкви (+відео)

09.11.2019

Почати

09.11.2019 - 21:30

Кінець

09.11.2019 - 21:30

Категорії

Новини

Напередодні Неділі 21-ї після П’ятидесятниці, дня пам’яті преподобного Іова, ігумена Почаївського та преподобного Феофіла Київського, 9 листопада 2019 року, ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр співслужив за Всенічним бдінням в Успенському соборі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію.

 

Його Блаженству також співслужили намісник обителі митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, митрополит Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон, архієпископ Вроцлавський і Щецинський Георгій (Польська Православна Церква), ректор Московської духовної академії і семінарії єпископ Звенигородський Питирим, проректор з виховної роботи єпископ Згурівський Амвросій, братія обителі та гості у священному сані.

 

За богослужінням молились парафіяни, паломники Києво-Печерської Лаври та студенти Київської духовної академії і семінарії.

 

Пряма трансляція богослужіння проводилась на офіційній сторінці Української Православної Церкви у мережі Facebook.

 

Неділя 21-та після П'ятдесятниці. Пам'ять прп. Іова: всенощна

Неділя 21-та після П'ятдесятниці. Пам'ять прп. Феофіла Київського: всенощна.Богослужіння в Успенському соборі Києво-Печерської Лаври очолює Священноархімандрит обителі Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.адреса онлайн-трансляцій https://lavra.ua/translyatsii/

Опубліковано Українська Православна Церква Субота, 9 листопада 2019 р.

 

Богослужбові піснеспіви виконував академічний хор під управлінням архімандрита Романа (Подлубняка).

 

Всенічне бдіння в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері очолив завідувач заочним відділенням та духівник архімандрит Маркел (Павук) у співслужінні академічного духовенства.

 

Богослужіння супроводжував академічний хор під управлінням архімандрита Леонтія (Тупкала).

 

Проповідь після шестопсалм’я виголосив студент І курсу магістратури КДА Ковач Михайло.

 

Нагадаємо сьогодні в Київських духовних школах відбулись святкування з нагоди Актового дня.

 

 

Прес-служба КДА / фото сайт УПЦ, С. Грищук

811

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ