Парафіяни Академічного храму відвідали святині Чернігівщини

15.04.2019

Почати

15.04.2019 - 20:30

Кінець

Категорії

Новини

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, 14 квітня 2019 року, у Неділю п’яту Великого посту, преподобної Марії Єгипетської, відбулась паломницька поїздка прихожан Академічного храму на честь Різдва Божої Матері до святинь Чернігова. Паломницьку групу супроводжував духівник КДА та завідувач сектором заочного відділення архімандрит Маркел (Павук).

 

Спочатку паломники молились за Божественною літургією у Свято-Троїцькому кафедральному соборі, який знаходиться на території колишнього Троїце-Іллінського чоловічого монастиря. Настоятель собору протоієрей Іоанн Фесік розповів парафіянам про історію обителі, а також про святих Феодосія, Філарета та Лаврентія Чернігівських, мощі яких знаходяться в Свято-Троїцькому соборі.

 

Під час паломництва прихожани Академічного храму також відвідали Спасо-Преображенський собор; Єлецький Успенський жіночий монастир; Свято-Георгіївський Данівський монастир; собор Різдва Пресвятої Богородиці, який знаходиться в смт. Козелець.

 

Прес-служба КДА

969

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ