Пасхальні привітання керуючого справами Української Православної Церкви

28.04.2019

Почати

28.04.2019 - 20:30

Кінець

28.04.2019 - 20:30

Категорії

Новини

У день святкування Світлого Христового Воскресіння, адміністрація, професорсько-викладацький склад, працівники, студенти і вихованці Київської духовної академії традиційно привітали керуючого справами Української Православної Церкви митрополита Бориспільського і Броварського Антонія з Пасхою Христовою.

 

У своєму вітальному слові до митрополита Антонія, владика ректор зауважив, що без викупного подвигу Христа, без Його страждань і смерті, а головне — без Світлого Воскресіння, було б неможливим наше спасіння від гріха й смерті. Преосвященніший владика наголосив на тому, що ми, православні християни, істинно віримо у Воскресіння Христове, і тим самим робимось причасниками Життя вічного. Наостанок, владика ректор подарував владиці Антонію букет квітів та торт у вигляді одного із символів Пасхи — писанки.

 

У свою чергу, Високопреосвященніший владика Антоній подякував ректору, викладачам і студентам Київських духовних шкіл за пасхальні вітання і побажання, розповів, про що спілкувався з Єрусалимським Патріархом під час нещодавніх відвідин Святої Землі та побажав усім, щоб Пасхальна радість наповнювала серця заради нашого спасіння і миру на землі. Насамкінець, владика митрополит привітав присутніх з Христовим Воскресінням та під спів Пасхальних піснеспівів подарував усім солодкі подарунки і новий збірник своїх проповідей «Сияние жизни вечной».

 

Прес-служба КДА

857

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ