Пасхальні привітання керуючого справами Української Православної Церкви

08.04.2018

Почати

08.04.2018 - 20:30

Кінець

08.04.2018 - 20:30

Категорії

Новини

У день святкування Світлого Христового Воскресіння, адміністрація, професорсько-викладацький склад, працівники, студенти і вихованці Київської духовної академії традиційно привітали керуючого справами Української Православної Церкви митрополита Бориспільського і Броварського Антонія з Пасхою Христовою.

 

У своєму вітальному слові до митрополита Антонія, владика ректор зауважив, що у Священному Писанні Христос говорить своїм учням: «Мужайтесь: Я переміг світ» (Ін. 16:33). Це, за словами Його Преосвященства, означає, що Христос Своєю смертю та Воскресінням переміг усе те, що асоціюється зі смертю та гріхом. А слово мужайтесь було настановою для усіх послідовників Христа на всі часи. Наостанок, владика ректор подарував керуючому справами букет квітів та символ свята — Паску.

 

У свою чергу, Високопреосвященніший владика Антоній подякував ректору, викладачам і студентам Київських духовних шкіл за пасхальні вітання і побажання, поділився своїми спогадами від недавнього спілкування з Єрусалимським Патріархом під час відвідин Святої Землі за Благодатним вогнем, побажав усім бути мужніми послідовниками Христа та привітав з Христовим Воскресінням. Насамкінець, владика митрополит подарував усім солодкі подарунки.

 

Прес-служба КДА

1035

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ