Представники Академії беруть участь у Міжнародному симпозіумі в Бозе (Італія)

07.09.2018

Почати

07.09.2018 - 20:30

Кінець

09.09.2018 - 20:30

Категорії

Новини

У середу, 5 вересня 2018 року, в Спасо-Преображенському монастирі в Бозе (Італія) відкрився XXVI Міжнародний симпозіум з православної духовності, присвячений темі «Розсудливість і християнське життя».

 

На її відкритті виступили засновник монашої громади Енцо Б’янкі і президент Папської ради сприяння християнській єдності кардинал Курт Кох та багато інших.

 

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, Київські духовні школи представляють: проректор з навчально-методичної роботи ієромонах Філарет (Волошин) і завідуючий бібліотекою КДАіС та Церковно-археологічним музеєм архімандрит Дамаскін (Лебедь), професор КДА Сергій Михайлович Бортник.

 

У симпозіумі також беруть участь представники Помісних Православних Церков, Римо-Католицької Церкви, Англіканської Церкви і протестантських громад, науковці, відомі богослови і церковні історики.

 

Під час засідання було зачитано вітальне слово ректора Київської духовної академії і семінарії до організаторів та учасників форуму. У своєму слові владика ректор побажав, щоб роздуми на обрану організаторами тему, не залишилися лише теоретичною вправою розуму, але були втілені в життя і послужили на благо усім, хто прагне дізнаватись про життя Церкви.

 

Науковий форум триватиме до 8-го вересня.

Прес-служба КДА

848

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ