Представник КДА взяв участь у Міжнародній науковій конференції

25.05.2018

Почати

25.05.2018 - 06:00

Кінець

Категорії

Новини

З 23 по 24 травня 2018 року, в м. Еліста (Республіка Калмикія) відбулась Міжнародна наукова конференція «Кирило-Мефодіївські читання 2018».

 

Організаторами наукового форуму виступили Елістінська єпархія та Калмицький державний університет ім. Б.Б. Городовікова.

 

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра в урочистостях і конференції взяв участь доцент КДА протоієрей Сергій Вейго.

 

На пленарному засіданні були виголошені вітання учасникам конференції від Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та ректора Київських духовних шкіл єпископа Білогородського Сильвестра.

 

Вітаючи керуючого Елістінською єпархією архієпископа Юстиніана та ректора Калмицького університету Салаєва Б.К., протоієрей Сергій Вейго вручив їм пам’ятні подарунки. Також представник КДАіС вситупив з доповіддю «Київська Духовна Академія як центр освіти і місіонерства Південно-Західної Русі».

 

За участь у святкуванні Дня слов’янської писемності і культури в Республіці Калмикія архієпископ Елістінскій і Калмицький Юстиніан висловив подяку доценту Київських духовних шкіл.

 

Після святкового концерту конференція продовжила роботу в 3-х секціях.

 

У четвер, 24 травня, у день пам’яті святих рівноапостольних братів Кирила та Мефодія, протоієрей Сергій Вейго взяв участь у Божественній Літургії, яку очолив керуючий Елістінською єпархією архієпископ Елістінський і Коломацький Юстиніан.

Прес-служба КДА

1044

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ