Представник КДА виступив на Міжнародній науково-богословській конференції, присвяченій сучасному духівництву

17.10.2019

Почати

17.10.2019 - 20:30

Кінець

17.10.2019 - 20:30

Категорії

Новини

У середу, 16 жовтня 2019 року, у Великій актовій залі Московської духовної академії відбулось пленарне засідання Міжнародної науково-богословської конференції «Современное православное духовничество». Метою конференції став богословський, історичний і пасторологічний розгляд феномена православного духівництва в історії Церкви та сьогоденні. У форумі взяли участь представники духовних академій і семінарій, священнослужителі та викладачі.

 

Київські духовні школи на науковому форумі представляв викладач Пастирського богослов’я архієпископ Боярський Феодосій, вікарій Київської Митрополії, який виступив з доповіддю на тему: «Православное духовничество как актуализация тройственного служения Христа Спасителя: священнического, пророческого и царского». З текстом доповіді можна ознайомитись ТУТ.

 

Після основного пленарного засідання в секційних групах було обговорено низку тем, пов’язаних із загальним напрямком академічної конференції. На підставі доповідей учасників планується видання статей відповідної тематики в наукових журналах Московської духовної академії.

 

Прес-служба КДА / фото: сайт МДА

754

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ