Ректор Академії взяв участь у освяченні храму на Одещині

08.07.2018

Почати

08.07.2018 - 20:30

Кінець

08.07.2018 - 20:30

Категорії

Новини

У Неділю 6-ту після П’ятидесятниці, 8 липня 2018 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр взяв участь у освяченні храму на честь Покрова Божої Матері Свято-Покровського скиту Свято-Успенського Одеського чоловічого монастиря с. Маринівка Біляївського району Одеської області та Божественній літургії у новоосвяченому храмі.

 

Богослужіння очолив керуючий Одеською єпархією митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел у співслужінні митрополита Херсонського і Таврійського Іоанна, єпископа Унгенського і Ниспоренського Петра, вікаріїв Одеської єпархії: єпископа Овідіопольського Аркадія, єпископа Южненського Діодора, єпископа Арцизького Віктора, єпископа Болградського Сергія, а також багаточисельного духовенства Одеської єпархії.

 

Перед богослужінням відбулась зустріч ікони Божої Матерії «Всецариця», яка була спеціально написана і освячена в монастирі Ватопед (Свята Гора Афон) для Свято-Покровського скиту.

 

Після Божественної літургії владика ректор взяв участь у освяченні новозбудованої каплиці на честь ікони Божої Матері «Всіх скорботних Радість».

 

 

За матеріалами офіційного сайту Одеської єпархії, Прес-служба КДА

830

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ