Ректор та академічне духовенство взяли участь у Єпархіальних зборах Київської єпархії

23.12.2019

Почати

23.12.2019 - 21:30

Кінець

23.12.2019 - 21:30

Категорії

Новини

У понеділок, 23 грудня 2019 року, у палаті Трапезного храму на честь преподобних Антонія і Феодосія Печерських Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври відбулись щорічні єпархіальні збори Київської єпархії. Очолив захід керуючий Київською єпархією Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

 

Разом з вікарними архіпастирями, благочинними, кліриками, намісниками та настоятельками обителей Київської єпархії участь у зібранні взяв ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр, а також академічне духовенство.

 

Загальна кількість присутніх на зборах – 625 осіб.

 

Перед початком засідання Його Блаженство озвучив кількість присутніх, після чого був обраний заступник Голови зборів та Секретар. Далі Блаженніший владика виголосив Доповідь про життя Київської єпархії у 2019 році.

 

Також в ході засідання усі присутні мали можливість отримати відповіді Блаженнішого Митрополита Онуфрія на актуальні питання щодо церковного життя. На завершення заходу відбулось нагородження орденами Української Православної Церкви кліриків єпархії, які у році, що минає, відзначають власні ювілеї.

 

 

Прес-служба КДА / сайт УПЦ

1250

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ