Різдвяні привітання керуючого справами Української Православної Церкви

06.01.2020

Почати

06.01.2020 - 21:30

Кінець

06.01.2020 - 21:30

Категорії

Новини

У день Різдва Христового, адміністрація, професорсько-викладацький склад, працівники, студенти і вихованці Київської духовної академії і семінарії в адміністративному корпусі Київської Митрополії традиційно привітали керуючого справами Української Православної Церкви митрополита Бориспільського і Броварського Антонія з прийдешнім Різдвом Христовим.

 

Звертаючись з вітальними словами до митрополита Антонія, владика ректор зауважив, на значущості прикладу життя митрополита Антонія для студентів та вихованців Київської духовної академії і семінарії, подякував архіпастирю за постійну підтримку Київським духовним школам, та подякував митрополиту Антонію за постійні молитви, поради, настанови та підтримку і побажав Божої допомоги у нелегкому служінні Церкві Христовій. Від імені Київських духовних шкіл владика ректор подарував Високопреосвященнішому владиці букет квітів, після чого присутні заспівали многоліття.

 

У свою чергу, Високопреосвященніший владика Антоній подякував ректору, викладачам і студентам Київських духовних шкіл за різдвяні вітання та привітав з Різдвом Христовим.

 

Після привітань, за доброю традицією, під спів Різдвяних піснеспівів та колядок, митрополит Антоній подарував усім солодкі подарунки.

 

Прес-служба КДА / фото І. Розвадовський

1305

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ