Випускники Київської духовної семінарії 2013 року молитовно відсвяткували 5-річчя випуску

07.06.2018

Почати

07.06.2018 - 20:30

Кінець

07.06.2018 - 20:30

Категорії

Новини

У четвер, 7 червня 2018 року, у день свята третього обрітення глави Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна та з нагоди 5-річчя випуску Київської духовної семінарії 2013 року, ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр очолив Божественну літургію в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері.

 

Його Преосвященству співслужив один з класних наставників випускників Семінарії доцент КДА протоієрей Сергій Вейго, випускники Київської духовної семінарії 2013 року у священному сані, а також клірики Академічного храму.

 

За богослужінням співав хор Київських духовних шкіл під управлінням архімандрита Леонтія (Тупкала).

 

Наприкінці Літургії владика ректор, як один з класних наставників випускників, привітав присутніх з першим ювілеєм та побажав їм Божої допомоги у священицькому служінні. Подячне слово виголосив класний наставник протоієрей Сергій Вейго, а ієромонах Пантелеімон (Мельник) від випускників.

 

Після завершення богослужіння була відслужена літія на могилі приснопам’ятного Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира.

 

Далі ректор Академії разом з випускниками Семінарії 2013 року привітали керуючого справами Української Православної Церкви митрополита Бориспільського і Броварського Антонія та подарували йому букет квітів. У свою чергу, митрополит Антоній подякував за вітання і подарував усім видання Української Православної Церкви.

 

Прес-служба КДА

2248

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ