Служіння ректора

21.05.2018

Почати

21.05.2018 - 20:30

Кінець

21.05.2018 - 20:30

Категорії

Новини

У день пам’яті святого апостола і євангеліста Іоанна Богослова, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, з нагоди престольного свята ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр очолив святкову Божественну літургію в столичному храмі на честь святого Апостола у Першому Дарницькому благочинні м. Києва (вул. Гришка 1).

 

Його Преосвященству співслужили: благочинний Першого Дарницького благочиння м. Києва протоієрей Василій Біляк; настоятель храму протоієрей Олексій Савенко; благочинний Вишнівського благочиння Київської єпархії протоієрей Василій Русінка, а також столичне духовенство.

 

За богослужінням була піднесена сугуба молитва за мир в Україні.

 

Наприкінці богослужіння перед іконою святого апостола і євангеліста Іоанна Богослова було звершено чин славління.

 

Після відпусту владика ректор привітав настоятеля і парафіян з престольним святом та подякував за запрошення очолити богослужіння. У свою чергу, протоієрей Олексій подякував владиці за передане благословення і слова вітання від Предстоятеля Української Православної Церкви. За допомогу у будівництві храму, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, Його Преосвященство нагородив меценатів храму церковними нагородами.

 

Після завершення богослужіння єпископ Сильвестр ознайомився зі станом будівничих робіт на храмовій території.

 

Прес-служба КДА

1155

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ