Студенти та вихованці Академії і Семінарії приступили до Таїнства Сповіді

15.03.2019

Почати

15.03.2019 - 21:30

Кінець

15.03.2019 - 21:30

Категорії

Новини

У п’ятницю першої седмиці Великого посту, 15 березня 2019 року, за традицією, в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері студенти і вихованці Київської духовної академії і семінарії приступили до Таїнства Сповіді у духівників Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

 

Разом із студентами в храмі молився ректор Київських духовних шкіл єпископ Білогородський Сильвестр, а також Вчений секретар протоієрей Василій Яковчук.

 

Перед початком до присутніх звернувся академічний духівник архімандрит Маркел (Павук). Зокрема, о. Маркел побажав, щоб за дні Великого посту ми змогли побачити свої гріхи і сподобились побачити світло Христового Воскресіння як у земному житті, так і у Царстві Небесному.

 

Після прочитання молитовного правила, присутні приступили до Таїнства Сповіді, щоб завтра всі разом за Божественною літургією святителя Іоанна Золотоустого, причаститись Святих Тіла і Крові Христових.

 

Сьогодні вранці в Академічному храмі була відслужена Літургія Передосвячених Дарів та молебень з читанням канону святому великомученику Феодору Тирону, після чого відбулось освячення колива.

 

Прес-служба КДА

793

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ