Хор КДАіС взяв участь у Всеукраїнському фестивалі колядок і щедрівок «Різдвяні передзвони»

12.01.2019

Почати

12.01.2019 - 21:30

Кінець

12.01.2019 - 21:30

Категорії

Новини

Традиційно в Різдвяні дні в стінах Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври пройшов щорічний VIII Всеукраїнський фестиваль колядок і щедрівок «Різдвяні передзвони».

 

З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія і під патронатом намісника Києво-Печерської Лаври митрополита Вишгородського і Чорнобильського Павла 11 січня 2019 року відбувся святковий концерт у Трапезному храмі на честь преподобних Антонія і Феодосія Печерських.

 

Перед початком фестивалю до учасників і всіх присутніх звернувся намісник обителі, який передав благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія.

 

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, Київські духовні школи на фестивалі представив хор КДАіС під управлінням архімандрита Романа (Підлубняка). Під час виступу хористи виконали Різдвяні піснеспіви та колядки.

 

Також у фестивалі взяли участь: вокальний ансамбль Київського інституту музики ім. Р.М. Глієра, народна хорова капела «Дзвіночок» Київського Палацу дітей та юнацтва, народний академічний жіночий хор ім. Світлани Фоміних Миколаївського коледжу культури і мистецтв, вокальний ансамбль «PERFECTUM», хор храму ікони Божої Матері «Живоносне Джерело», народний художній колектив дитячий фольклорний ансамбль «Яворина» школи мистецтв імені Леонтовича м. Києва та академічна хорова капела Українського радіо.

 

Під час концерту був організований збір пожертвувань на лікування дітей з онкологічним захворюванням.

 

Прес-служба КДА, за матеріалами сайту Києво-Печерської Лаври

1055

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ