Ректор КДАіС очолив престольне свято столичного храму на честь прп. кн. Олега Брянського

03.10.2022

Почати

03.10.2022 - 23:30

Кінець

03.10.2022 - 23:30

Категорії

Новини

У день пам’яті преподобного і благовірного князя Олега Брянського, 3 жовтня 2022 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, ректор Київської духовної академії і семінарії архієпископ Білогородський Сильвестр звершив Божественну літургію з нагоди престольного свята в храмі на честь святого благовірного князя Олега Брянського в Дарницькому районі м. Києва.

 

Його Високопреосвященству за богослужінням співслужив протоієрей Всеволод Рибчинський, настоятель храму протоієрей Олексій Кірєєв, духовенство та гості храму у священному сані.

 

За Літургією були піднесені молитви про мир на українській землі; про позбавлення від ворога; щоб Господь зглянувся на наш народ і зберіг тих, хто у відчаї і втратив домівки; про благословіння Боже людям доброї волі, які допомагають нужденним.

 

Після богослужіння відбувся хресний хід навколо храму з читанням Святого Євангелія та окропленням вірян святої води, після цього владика ректор звернувся до присутніх з архіпастирським словом, передав благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія і привітав настоятеля, духовенство, парафіян храму з престольним святом.

 

На завершення Його Високопреосвященство, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, вручив церковні нагороди активним парафіянам храму.

 

Прес-служба КДА / фото А. Чорний

 

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1863

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ