В КДАіС завершився останній екзаменаційний день вступної кампанії (+ФОТО)

05.08.2022

Почати

05.08.2022 - 23:30

Кінець

05.08.2022 - 23:30

Категорії

Новини

У період з 1 по 5 серпня 2022 року в Київських духовних школах тривала вступна кампанія, протягом якої абітурієнти на денне і заочне відділення Академії і Семінарії показували свої знання зі Святого Письма, богослов’я, церковної історії, іноземних мов, церковнослов’янської мови та церковних молитов. 4-го серпня абітурієнти написали твір на богословську, канонічну або історичну тематику.

 

Нагадаємо документи для вступу на денну форму навчання до Київської духовної семінарії подали 62 абітурієнти, а до магістратури — 32. На заочне відділення Київської духовної семінарії подали документи 55 абітурієнтів, а до Київської духовної академії — 51.

 

Разом з ректором Київської духовної академії і семінарії професором єпископом Білогородським Сильвестром вступні іспити приймали Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ професор митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент та інші члени професорсько-викладацької корпорації.

 

Завтра, 6 серпня, на засіданні Вченої ради будуть підбиті підсумки, після чого будуть оголошені результати вступної кампанії.

 

Дивіться також:

 

Молебень перед початком вступних іспитів до Київських духовних шкіл

 

В КДАіС розпочались вступні іспити (+ВЕЛИКИЙ ФОТОРЕПОРТАЖ)

 

Завершився другий екзаменаційний день вступної кампанії в КДАіС (ФОТОРЕПОРТАЖ)

 

Фотозвіт четвертого дня вступної кампанії в КДАіС

 

Прес-служба КДА/ фото О. Пилипенко

 

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1961

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ