Ректор КДА взяв участь у богослужінні з нагоди завершення роботи IX Всеукраїнської конференції керівників єпархіальних відділів УПЦ у справах сім‘ї

17.06.2021

Почати

17.06.2021 - 23:30

Кінець

17.06.2021 - 23:30

Категорії

Новини

У четвер, 17 червня 2021 року, в Києві завершила роботу IX Всеукраїнська конференція керівників єпархіальних відділів УПЦ у справах сім‘ї.

 

З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, цього дня в Успенському соборі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври була відслужена Божественна літургія, яку звершили голова Місії Синодального відділу у справах сім‘ї митрополит Ровеньківський та Свердловський Пантелеімон та ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр.

 

Архіпастирям за богослужінням співслужили братія обителі, керівники єпархіальних відділів у справах сім‘ї та учасники форуму у священному сані.

 

За богослужінням були піднесені посилені молитви про припинення епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу за життя і здоров’я хворих.

 

Наприкінці богослужіння архіпастирі привітали учасників із закінченням форуму та закликали Боже благословення.

 

Наостанок, біля собору учасники зробили спільне фото.

 

✅Телеграм-канал КДА: https://t.me/kdaiskievua

 

Прес-служба КДА / фото І. Розвадовський

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1620

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ