Вийшов 31-й випуск студентського журналу Київських духовних шкіл «Академический Летописец»

17.11.2022

Почати

17.11.2022 - 23:30

Кінець

17.11.2022 - 23:30

Категорії

Новини , Публікації

До Актового дня Київської духовної академїі, за традицією, вийшов 31-й випуск студентського журналу Київських духовних шкіл «Академический Летописец» під назвою «Блаженні миротворці, бо вони синами Божими назвуться».

 

Як і попередній випуск, у зв’язку з війною Росії проти України, студентський журнал виходить тільки в електронному вигляді.

 

Періодичне видання виходить з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія під загальною редакцією ректора Київської духовної академії і семінарії архієпископа Білогородського Сильвестра. Журнал має свідоцтво про державну реєстрацію та рекомендований до друку Видавничим відділом Української Православної Церкви.

 

Автори статей — студенти та вихованці Київських духовних шкіл.

 

У новому випуску студенти Київських духовних шкіл розглядали питання, присвячені основній тематиці номеру. Також у в журналі опубліковані проповіді, аналіз сюжетів відомих кінострічок з християнської точки зору і поетичні рядки.

 

На початку видання традиційними є такі рубрики:

 

  • «Слово Предстоятеля», у якій Блаженніший Митрополит Онуфрій, як мудрий Архіпастир, у дає відповіді на актуальні питання сьогодення;

 

 

  • «Слово ректора». У цій рубриці владика ректор зосередив свою увагу на Євангельській притчі про милосердного самарянина.

 

  • Також у журналі присутні традиційні рубрики «S.O.S.», «Богословські роздуми» та «Проба пера», у яких підіймаються актуальні проблеми сучасності.

 

  • Рубрики «Наші хіротонії» та «Стоп-кадр» всебічно покажуть сторони буття Київських духовних шкіл через об’єктив фотоапарату.

 

Нагадаємо, що «Академический Летописец» — студентський православний журнал, що видається Київською духовною академією і семінарією з 2007 року. Журнал знайомить своїх читачів з життям духовної школи, висвітлює актуальну сучасну дійсність, історично невирішені або спірні питання і намагається пролити нове світло на ці проблеми.

 

 

Останній випуск та усі попередні випуски можна завантажити ТУТ

 

 

Прес-служба КДА

 

 

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
770

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ