Традиційно, напередодні Великодня, студенти КДАіС впорядкували могили спочилих ректорів та викладачів КДА на Лук‘янівському кладовищі

22.04.2021

Почати

22.04.2021 - 23:30

Кінець

22.04.2021 - 23:30

Категорії

Новини

Традиційно, перед Світлим Христовим Воскресінням, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, студенти і вихованці Київських духовних шкіл впорядковують могили спочилих ректорів та викладачів Київської духовної академії і семінарії, які розташовані на Лук’янівському кладовищі.

 

Цьогоріч, 22 квітня 2021 року, студенти Київських духовних шкіл разом з проректором з виховної роботи єпископом Згурівським Амвросієм та старшим помічником проректора з виховної роботи архімандритом Володимиром (Ціпіньо) відвідали Лук’янівське кладовище, де поховані новопрославлені святі КДА — святитель Василій (Богдашевський), архієпископ Канівський, сповідник та священномученик протоієрей Олександр Глаголєв. Також на кладовищі поховані викладачі Київських духовних шкіл різних років.

 

Могили новопрославлених святих та викладачів Академії і Семінарії були впорядковані, очищені від сміття та опалого листя.

 

Слід зазначити, що така акція не є одноразовою. Це не просто данина пам’яті — це символ спадкоємності та нерозривного зв’язку поколінь.

 

Прес-служба КДА

 

✅Підписуйтесь на телеграм-канал КДА: https://t.me/kdaiskievua

 

 

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1397

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ