В Академії пройшов захист наукових проектів для вступу до Аспірантури

02.12.2021

Почати

02.12.2021 - 23:30

Кінець

02.12.2021 - 23:30

Категорії

Новини

У четвер, 2 грудня 2021 року, в Київських духовних школах під головуванням ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра відбулось засідання Комісії по захисту наукових проектів для вступу до Аспірантури.

 

До складу Комісії увійшли: професор митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент, перший проректор професор протоієрей Сергій Ющик; проректор з науково-методичної роботи професор Бурега Володимир Вікторович; проректор з виховної роботи доцент єпископ Згурівський Амвросій; проректор з навчально-методичної роботи архімандрит  Філарет (Волошин); вчений секретар доцент протоієрей Василій Яковчук; професор протоієрей Ростислав Снігірьов, професор протоієрей Ігор Базаринський, професор Сергій Михайлович Бортник та доцент Олег Оттович Надь.

 

На розгляд членів Комісії було представлено 4 наукових проекти випускників магістратури Київської духовної академії: Данчі Дмитра, Павлова Володимира, Лузана Олександра, Курганова Павла та випускника Московської духовної академії Сапсай Миколая.

 

Прес-служба КДА / фото І. Ганусич

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1589

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ