Київські духовні школи продовжують надавати допомогу нужденним у період війни

22.03.2022

Почати

22.03.2022 - 23:30

Кінець

22.03.2022 - 23:30

Категорії

Новини

У зв’язку з нападом військ Російської Федерації на Україну, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, храми та монастирі Української Православної Церкви активно допомагають українським військовослужбовцям, нужденним та малозахищеним.

 

Київські духовні школи, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, з першого дня долучились до допомоги усім, хто цього потребує: передаються гарячі обіди та продукти українським захисникам, літнім людям та малозахищеним, котрі не мають можливості самостійно пересуватись, дала прихисток біженцям у своїх стінах і годує їх. Також однією з важливих місій Академії у період війни

 

Крім того, викладачі на місцях свого служіння в Києві та області також у міру сил надають допомогу нужденним. Зокрема, доцент Київської духовної академії протоієрей Сергій Вейго, настоятель храму на честь Єрусалимської ікони Божої Матері в Голосіївському районі м. Києва, на парафії і адресно роздає готові та консервовані продукти харчування нужденним, а також лікарські засоби.

 

Прес-служба КДА

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
911

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ