Ректор КДАіС взяв участь у богослужінні з нагоди престольного свята Свято-Анастасіївського жіночого монастиря с. Ковалівка

02.11.2021

Почати

02.11.2021 - 23:30

Кінець

02.11.2021 - 23:30

Категорії

Новини

У день пам’яті знайдення мощей преподобної великої княгині Анастасії Києво-Покровської, 2 листопада 2021 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, з нагоди престольного свята ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр взяв участь у Божественній літургії, яка була звершена в храмі на честь преподобної Анастасії Київської Свято-Анастасіївського жіночого монастиря села Ковалівка Київської області.

 

Богослужіння очолив намісник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, якому також співслужили архіпастирі, духовенство обителі та гості у священному сані.

 

За Літургією молилась настотелька монастиря ігуменя Феодосія (Короп), ктитор обителі, герой України Засуха Тетяна Володимирівна з родиною, а також парафіяни та гості обителі.

 

За богослужінням були піднесені посилені молитви про припинення епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу за життя і здоров’я хворих.

 

Наприкінці Літургії архіпастирі привітали усіх з престольним святом обителі і передали благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія. Після чого відбулося освячення пам’ятника апостолу Андрію Первозванному, який розташований на території монастиря.

 

Прес-служба КДА / фото єп. Віктора (Коцаби)

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1396

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ