Випускники Семінарії 2001 року молитовно відзначили 20-річчя випуску

26.10.2021

Почати

26.10.2021 - 23:30

Кінець

26.10.2021 - 23:30

Категорії

Новини

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, 26 жовтня 2021 року, у день вшанування Іверської ікони Божої Матері, випускники Київської духовної семінарії 2001 року звершили соборну Божественну літургію в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері з нагоди 20-річчя випуску.

 

Богослужіння очолив клірик Київської єпархії настоятель храму на честь Воздвиження Хреста Господнього на Подолі у місті Києві протоієрей Валерій Кравець.

 

За Літургією були піднесені посилені молитви про припинення епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу за життя і здоров’я хворих.

 

Богослужбові піснеспіви виконував студентський хор Київських духовних шкіл.

 

Наприкінці Літургії випускники звершили біля Іверської ікони Божої Матері чин славління та відслужили заупокійну літію за спочилим Блаженнішим Митрополитом Володимиром (Сабоданом) на його могилі, що розташована на площі біля Академічного храму. Після цього отці-випускники поклали квіти на могилу Його Блаженства та спочилого ректора КДАіС протоієрея Миколая Забуги.

 

Після завершення богослужіння було зроблено традиційне спільне фото.

 

Прес-служба КДА/ фото О. Пилипенко

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
2470

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ