Архієпископ Сильвестр звершив Божественну літургію в Свято-Вознесенському храмі на Деміївці (+ВІДЕО)

25.05.2023

Почати

25.05.2023 - 23:30

Кінець

25.05.2023 - 23:30

Категорії

Новини

У день свята Вознесіння Господнього, 25 травня 2023 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, ректор Київської духовної академії і семінарії архієпископ Білогородський Сильвестр звершив Божественну літургію в Свято-Вознесенському храмі, що на Деміївці, з нагоди престольного свята.

 

Його Високопреосвященству співслужили: секретар Київської єпархії по м. Києву протоієрей Віктор Іващук, благочинний Голосіївського благочиння і настоятель храму протоієрей Павел Кирилов, благочинний Печерського благочиння протоієрей Володимир Косточка, а також духовенство храму та гості у священному сані.

 

Після читання Святого Євангелія владика ректор звернувся до присутніх з архіпастирським словом.

 

 

Наприкінці богослужіння перед іконою Вознесіння Господнього був звершений чин славління.

 

Після чого архієпископ Сильвестр привітав присутніх зі святом, передав вітання від Блаженнішого Митрополита Онуфрія з престольним святом та благословив трапезу, яку парафія приготувала для вірян.

 

Цього ж дня, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій за богослужінням у Свято-Вознесенському соборі Флорівського жіночого монастиря міста Києва звершив дияконську хіротонію вихованця 4 класу Семінарії чтеця Івана Петричука.

 

Прес-служба КДА / фото А. Чорний, Н. Карнаух

 

 

 

 

1152

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ