Неділя 24-та після П'ятидесятниці

05.12.2021

Почати

05.12.2021 - 23:30

Кінець

05.12.2021 - 23:30

Категорії

Новини

У Неділю 24-ту після П’ятидесятниці, 5 грудня 2021 року, викладачі, співробітники, студенти та вихованці Київських духовних шкіл молились за богослужіннями в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері та Трапезному храмі на честь преподобних Антонія і Феодосія Печерських Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

 

В Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері була звершена Божественна літургія, яку очолив проректор з навчально-методичної роботи архімандрит Філарет (Волошин) у співслужінні членів адміністрації, викладачів, співробітників, студентів і вихованців КДАіС у священному сані.

 

Богослужбові піснеспіви Літургії виконував хор Київських духовних шкіл під управлінням регента архімандрита Леонтія (Тупкало).

 

Пряма трансляція богослужіння проводилась на офіційній сторінці Академії у мережі Facebook.

 

Проповідь після читання Євангелія виголосив викладач ієромонах Рафаїл (Мосунов).

 

За Літургією були піднесені молитви за мир в Україні, припинення коронавірусної інфекції та за здоров’я лікарів.

 

Проповідь на запричасному вірші виголосив студент І курсу магістратури КДА чтець Володимир Вітрюк.

 

Богослужбові піснеспіви Літургії в Трапезному храмі на честь преподобних Антонія і Феодосія Печерських Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври виконував академічний хор під управлінням регента архімандрита Романа (Подлубняка). Божественну літургію очолив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

 

Прес-служба КДА / фото О. Пилипенко

 

 
Google Photos Refresh Token not defined. Please authenticate from Photonic → Authentication. See here for documentation.
1330

ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ